Basiskenmerken suikerstropen:
- Verkregen uit het kooksel van suikerbieten.
- Product is gezuiverd, gefiltreerd en gepasteuriseerd.
- Donkerbruin van kleur.
- Aromatisch (zoet/zout) van smaak.
- Stroperig.
- Lang houdbaar.
|
°Brix | Invertsuiker (%) | Sacharose (%) | Totaal suiker (%) |
Industriestroop speciaal | 79 | 38-45 | 30-35 | 70-72 |
Donkere suikerstroop | 82 | 38-45 | 30-35 | 71-73 |
Melado® | 81 | 23-33 | 33-43 | 64-66 |
Gezuiverde melasse | 80-81 | 10-20 | 37-47 | 55-57 |
DB-stropen* |
* Diverse mengsels van biet- en/ of rietmelasse met een eigen suikerspectrum.
Functionele voordelen bij applicatie
Product |
Karakteristieken |
Toepassingen |
Voordelen |
Industriestroop speciaal |
|
|
|
Donkere suikerstroop |
|
||
Melado |
|
|
|
Gezuiverde melasse |
|
||
DB-stroop |
|