Basiskenmerken vloeibare suiker:
- Suiker is opgelost, gefiltreerd en gepasteuriseerd en is licht stroperig.
- Kan direct in uw proces worden ingezet (makkelijk verpompbaar bij kamertemperatuur).
- Kleur en microbiologisch stabiel door demineralisatie, ontkleuring en UV-behandeling.
Vloeibare suiker | |
° Brix | 67 |
Invertsuiker (%) | Max. 2 |
Sacharose (%) | Min. 65 |
Kleur (IE) | Max. 10 |
Functionaliteit bij toepassing
|
Efficiency |
Productiviteitsverhoging |
Glashelder |
Constante kwaliteit |
Sauzen en salades |
● |
|
|
● |
Bier |
● |
● |
|
● |
Kleurloze likeuren |
|
● |
● |
● |
(Fris) Dranken |
● |
● |
● |
● |
Conserven |
● |
|
|
● |
Farma |
● |
|
|
● |